Ürün Kodu: R4005F-Y80

4005 serisi - NPI 80

I Profil Kumanda Kontrol Ünitesi Kablo Arabası (Y Tip)

Kumanda Kontrol Ünitesi Arabası

Kumanda Kontrol Ünitesi Arabası, vinçlerin kablolu kumandalarına, vinç kirişi boyunca hareket yeteneği kazandırmak için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Bu ünitenin başlıca işlevi, kumanda kablosunun vinç sistemi üzerinde serbest ve güvenli bir şekilde hareket etmesini sağlamakla birlikte, başlangıç arabasından gelen kablo ile kumanda kablosu arasındaki bağlantıyı da gerçekleştirir.

Kumanda Kontrol Ünitesi Arabası, diğer arabalara kıyasla daha uzun dizayn edilmiştir. Uzun yapısını dengelemek amacıyla Kumanda Kontrol Ünitesi Arabası iki farklı yürüyüş takımı ile donatılır. Bu, yük kapasitesini artırdığı gibi, yürüyüş takımının altındaki serbest askı tasarımı da yürüyüş anında soket kablosuna binen stresi azaltır.

Başlangıç arabasından gelen kablo, Saddle adı verilen özel bir kablo kelepçesi ile arabaya güvenli bir şekilde sabitlenir. Saddle, kablonun bağlı olduğu esnada oluşabilecek elektrik kaçaklarını engellemek için elastomer bir plastik ped ile korunur. Bu yalıtkan ped, elektriksel arızaların tüm sisteme yayılmasını önleyerek güvenliği artırır.

Ürünün dayanıklılığını artırmak ve korozyon tehlikesine karşı koruma sağlamak için tüm metal parçalar, yüksek kaliteli çelik veya galvaniz kaplama ile üretilmiştir. Bu özellikler, Kumanda Kontrol Ünitesi Arabası’nın zorlu koşullarda bile uzun ömürlü ve güvenilir bir performans sergilemesini sağlar.

Note: Soket tipleri, vinç sistemlerinin marka ve modellerine bağlı olarak değişiklik gösterebildiğinden, montaj sırasında herhangi bir uyumsuzluğun önüne geçmek amacıyla, Kumanda Kontrol Ünitesi Arabasını soketsiz olarak teslim etmeyi tercih ediyoruz.

TEKNİK ÇİZİM

TEKNİK DETAYLAR

Malzeme Gövde Galvanizli DKP, TS EN 10327
Saddle Galvanizli DKP, TS EN 10327
Teker Dış yüzeyi sertleştirilmiş, hassas tekerler. Kir ve yabancı maddelerin rulman yatak muhafazasına girmesini önlemek için iki metal toz korumaya sahiptir. -20 den +70 a kadar ortam sıcaklıklarına dayanıklıdır.
Taşıyıcı Gövde Galvanizli DKP, TS EN 10327
Pin, Civata, Somun Galvanizli TS EN 10327
İzolatör Ped Elastomer

 

Teknik Özellikler Hız 50 m/dk
Çalışma Sıcaklığı -20 °C   +70 °C
Taşıma Kapasitesi 40 kg
Ağırlık … kg

BOYUTLANDIRMA / mm

a1 b1 b2 s h L QD
116 118 66 19 160 360 80